Permise de conducere a calculatorului pentru 200 de angajaţi ai CJ


Sala de conferinţe a restaurantului Astoria a găzduit astăzi conferinţa de închidere a proiectului denumit „Programe de instruire ECDL pentru administraţia publică a judeţului Satu Mare” Valoarea totală a proiectului a fost de 277.843 lei, din care 85 % a reprezentat contribuţia Uniunii Europene, 13% cea a Guvernului României, în timp ce Consiliul Judeţean a cofinanţat două procente din valoarea totală.

Cursurile s-au desfăşurat pe parcursul mai multor luni şi au fost frecventate de 200 funcţionari publici din cadrul Consiliului Judeţean, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor, Serviciului Public de Editare a Monitorului Oficial, Şcolii de Arte şi Muzeului Judeţean Satu Mare. La încheierea cursului, participanţii au dobândit certificate ECDL COMPLET şi ECDL START.

Un Comentariu la "Permise de conducere a calculatorului pentru 200 de angajaţi ai CJ"

  1. marin   2 februarie 2011 at 11:44 pm

    cam asta e schema cu proiectele finantate din bani europeni! Facute prin firma Infocenter(trebuia recompensat cumva d-nul Babos pt faptul ca nu a ajuns consilier pe listele UDMR)si adunate toate institutiile unde Govor si-a implantat neamurile si acolitii si asa iese bine toata lumea, iar coalitia locala merge bine,impartind ciolanul!

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.