PSD-iştii au pichetat sediul PD-L

Guvernarea dezastruoasă, măsurile legislative ce nu fac decât să sărăcească populaţia dar şi legile, de multe ori „incoerente”, sunt doar câteva din păsurile grupului de social-democraţi şi pensionari care ieşit să picheteze sediul PD-L Satu Mare.

Evenimentul a avut loc astăzi după-amiază de la ora 15.00. Grupul format din aproximativ 40 de persoane, a reunit nu doar seniorii PSD Satu Mare ci şi aripa tânără a organizaţiei sătmărene. Alături de politicieni s-a aflat şi un grup de pensionari care au venit şi ei pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de maniera în care este guvernată ţara.

„Am venit să manifestăm paşnic, împotriva acestui Guvern care nu face decât să vină cu legi care sărăcesc acest popor. Ceea ce fac ei, este un genocid împotriva poporului român”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor. În grupul social democraţilor mai putea fi remarcat şi Gabriel Leş, fostul viceprimar al Sătmarului, secretarul general al PSD Satu Mare, profesorul Ioan Viman şi preşedintele Tineretului Social Democrat (TSD) Satu Mare, Ciprian Ardelean.

Grupul de oameni adunat în faţa sediului PD-L din centrul urbei a manifestat liniştit, încercând astfel, să mai tragă un semnal de alarmă faţă de „făgaşul greşit pe care au luat-o guvernanţii”, spuneau câteva voci din mulţime. Deşi nu se aşteptau ca cineva să iasă din sediul PD-L pentru a discuta cu ei, grupul PSD, alături de cel al pensionarilor au stat în faţa clădirii până la ora 15.30.

4 Comentarii la "PSD-iştii au pichetat sediul PD-L"

 1. ioana   1 februarie 2011 at 2:30 am

  ….jenibil

  Răspunde
 2. Lucian   1 februarie 2011 at 12:19 pm

  CAt pot sa fie unii de penibili ???? Cat ??? Oameni politici , oameni alesi , oameni cu functii de decizie , avocati , acestia fac parte dintr-un partid numit PSD SM ??? ACesti oameni apara infractionalitatea ????? Fur si eu atunci si voi cere PSD sa boicoteze sediile partidelor pt a fi aparat . O vor face ??? Rusine sa va fie PSD Satu MAre

  Răspunde
 3. catre lucian   1 februarie 2011 at 6:08 pm

  Alooo luciane !!!……………..ce functia ti-a dat PDL-ul asta hot si pungas sa sa iti dai cu parerea!!!?RUSINE SA ITI FIE TIE SI PARTIDULUI DIN CARE FACI PARTE PDL CARE IN 3ANI DE DOMNIE SI FURTISAGURI A ADUS TARA UNDE ESTE ACUMA!!!RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Răspunde
 4. cornel   2 februarie 2011 at 3:00 pm

  Da, crede-ma PDL-ul a adus tara unde e!! Oare nu partidul tau face asta de 20 de ani? oare nu persoanele din poza fac acelasi lucru, dar la nivel local??? Dar , oricum , stiti sa va mobilizati in apararea infractorilor, ehei, alta era situatia daca ati fi percutat si in cazul d-lui fernea la fel! Nu mai lua o condamnare de 3 ani! dar poate cu asa un precedent , va avea govor mai multe sanse sa scape!!

  Răspunde

Scrie un comentariu