PSD-iştii au pichetat sediul PD-L

Guvernarea dezastruoasă, măsurile legislative ce nu fac decât să sărăcească populaţia dar şi legile, de multe ori “incoerente”, sunt doar câteva din păsurile grupului de social-democraţi şi pensionari care ieşit să picheteze sediul PD-L Satu Mare.

Evenimentul a avut loc astăzi după-amiază de la ora 15.00. Grupul format din aproximativ 40 de persoane, a reunit nu doar seniorii PSD Satu Mare ci şi aripa tânără a organizaţiei sătmărene. Alături de politicieni s-a aflat şi un grup de pensionari care au venit şi ei pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de maniera în care este guvernată ţara.

“Am venit să manifestăm paşnic, împotriva acestui Guvern care nu face decât să vină cu legi care sărăcesc acest popor. Ceea ce fac ei, este un genocid împotriva poporului român”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor. În grupul social democraţilor mai putea fi remarcat şi Gabriel Leş, fostul viceprimar al Sătmarului, secretarul general al PSD Satu Mare, profesorul Ioan Viman şi preşedintele Tineretului Social Democrat (TSD) Satu Mare, Ciprian Ardelean.

Grupul de oameni adunat în faţa sediului PD-L din centrul urbei a manifestat liniştit, încercând astfel, să mai tragă un semnal de alarmă faţă de “făgaşul greşit pe care au luat-o guvernanţii”, spuneau câteva voci din mulţime. Deşi nu se aşteptau ca cineva să iasă din sediul PD-L pentru a discuta cu ei, grupul PSD, alături de cel al pensionarilor au stat în faţa clădirii până la ora 15.30.

4 Comentarii la "PSD-iştii au pichetat sediul PD-L"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.