Primarii, programaţi la spevedanie prefecturală

Primarii din judeţul Satu Mare vor da seamă în faţa prefectului Radu Giurcă în privinţa problemelor pe care nu le pot rezolva singuri. Ieri, în şedinţa Colegiului Prefectural, Radu Giurcă a anunţat că începând de mâine toţi primarii vor fi chemaţi pe rând la raport cu scopul de-a face cunoscute greutăţile cu care se confruntă şi „păcatele” – mai ales organizatorico-financiare – cărora nu le fac faţă.

Şedinţele de spovedanie vor dura două luni, după care, împreună cu Consiliul Judeţean, va fi elaborată o strategie pe termen scurt şi mediu în scopul identificării soluţiilor şi acordării sprijinului necesar pentru rezolvarea problemelor din unităţile administrativ teritoriale. Radu Giurcă a afirmat că la aceste şedinţe vor participa şi reprezentanţii SGA, ai Fiscului şi ANIF.

3 Comentarii la "Primarii, programaţi la spevedanie prefecturală"

 1. catel   26 ianuarie 2011 at 12:42 am

  Imi vine sa rad, "începând de mâine toţi primarii vor fi chemaţi pe rând la raport cu scopul de-a face cunoscute greutăţile cu care se confruntă şi “păcatele” . cetateni, stati linistiti, nu o sa se intample nmk. Atat doar ca primarii isi vor pierde vremea pe la usa prefectului. Pe ce ma bazez ? Cand a participat acest mosneag la bilantul jandarmeriei Satmarene in 2009 si a auzit ce probleme am ridicat la bilant, a cascat ochii cat ceapa si a spus ca este suparat ca el nu a stiut de aceste pb, dar nici nu a facut nmk dupa ce a auzit ce probleme am ridicat. Asa ca stati relaxati, numai gura este de el.

  Mosule, sa nu crezi ca m-am bazat vreodata pe sprijinul tau. Lupt singur pt a inlatura coruptii din MAI !!!

  Răspunde
 2. catel   26 ianuarie 2011 at 12:44 am

  Sa nu mint, mai primesc cate o mana de ajutor de la unii, dar nu-i momentul sa le multumesc.

  Răspunde
 3. martinica   17 martie 2011 at 3:19 pm

  Lupul moralist. Incompetenta. Abuzuri,spaga, nepotism. Vrem sa stim care sunt rezultatele . Cand le veti face cunoscute?

  Praf in ochii prostilor..

  Se scria nu demult ca Prefectul face legea in Satu Mare ,instantele nu au curaj sa se puna cu prefectul. Vai de noi !

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.