Atenţie la zidurile chinezeşti!

Un sătmărean a trecut cu jalba pe la inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Satu Mare după ce nu a primit nici certificatul de garanţie şi nici bonul fiscal pentru marfa pe care a cumpărat-o.

Poate din grabă, ori în speranţa de a scoate, mai puţini bani din buzunar, sătmăreanul nostru s-a gândit să-şi cumpere căşti pentru telefonul mobil de la “Zidul Chinezesc” de pe strada Ady Endre din Satu Mare. Zis şi făcut! Omul a intrat, a găsit căştile potrivite, însă după ce a plătit cu cardul, nu a mai primit nici un bon fiscal. Cerând apoi certificatul de garanţie, ia-l de unde nu-i!

Mai mult decât atât, bărbatul le-a povestit inspectorilor CJPC că vânzătoarea a asigurat-o că în cazul în care i se defectează căştile poate să revină pentru a le schimba. Întrebată că “totuşi, pe ce bază din moment ce nu i-a dat nici certificatul de garanţie, vânzătoarea s-a răstit la el, că ştie ea ce marfă are în magazin”, explică şeful CJPC Satu Mare, Valentin Breban.

Supărat peste măsură, omul nu s-a oprit până la uşa inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor. În urma verificărilor efectuate, patronul magazinului s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare. Şi, colac peste pupăză, după scandalul iscat, omul şi-a primit în mână şi certificatul de garaţie.

Un Comentariu la "Atenţie la zidurile chinezeşti!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.