Hiper sătmărenii

Dacă ne-am lua după aparenţe, treaba ar trebui să meargă ca pe roate în Sătmarul nostru milenar. Nu de alta dar, cutiile goale de energizante abundă peste tot. Aruncate aiurea pe lângă tomberoane, înapoia băncilor din parcuri, „uitate” în cabinele telefonice ori doar lăsate Dumnezeu mai ştie pe unde.

Deci, dacă ne-am da în vânt după aparenţe, şi am crede îndeobşte doar simţurilor noastre, aşa cum ne-a învăţat bătrânul Socrate, ar trebuii să fim Hiper-energizaţi. Păi, de la atâta băutură hiper-calorică, plin de taurină şi alţi aminoacizi care au rostul de a ne creşte forţele şi nu în ultimul rând creativitatea ne-ar sta bine să fim pe undeva în elita neamului. Şi dacă toate astea sunt adevărate, de ce nu se întâmplă tocmai aşa?
Hai să dăm vina pe taurina din energizante, că poate nu-i chiar cea lăsată de mama natură!

Până una alta, dacă ne-am lua după aparenţe ar tebuii să ne vedem de treburi şi să lucrăm ca nişte roboţei, pentru propăşirea (să mai ştergem de colb şi acest cuvânt mult huiduit) oraşului de pe cele două maluri ale Someşului.

2 Comentarii la "Hiper sătmărenii"

  1. Kommentatorr   23 ianuarie 2011 at 2:15 am

    Cine v-a invatat pe unii dintre voi ca "ar trebui" se scrie cu doi "i" ori a fost profesor corigent la ortografie, ori profesor ungur (ori aveti o corectura de tata p..la !) Nu stiu inca exact varianta corecta, dar am o banuiala… :))

    Răspunde
  2. Baloo1974   23 ianuarie 2011 at 2:40 pm

    @komentatorrr -acuma si tu! Te legi de lucruri marunte, si nu vezi poza in ansamblul ei … Adevarul e ca avem un oras plin de gunoaie, sa nu zic de jeg (jeguri), iar cei indrituiti oficial, altii prin hotarari dubioase si anexele lor secretizate cu "curatenia" se fac ca ploua. Dar poate e de la bauturile enerhizante … Mai stii? Zic

    Răspunde

Scrie un comentariu