Tot mai multe adopţii reuşite de către Free Life Satu Mare

Zeci de sătmăreni dornici să ia acasă un căţel sau o pisicuţă au venit astăzi la târgul de adopţii organizat de Asociaţia Free Life. Acţiunea a avut loc la ora prâzului în Centrul Nou şi, spre plăcuta surpriză a organizatorilor, s-a bucurat de un succes aproape total.

La târgul de adopţii au fost aduşi peste 30 de căţei şi trei pisicuţe, iar iubitorii de animale nu au ezitat să privească, să aleagă şi să decidă ce doreşte să ia acasă. O altă surpriză plăcută de care au parte organizatorii este că de la o ediţie la alta creşte numărul celor care vin la târgul de adopţii împreună cu copiii, pentru a-i încuraja să iubească animalele şi să înveţe să le ocrotească.

Din cei peste 30 de căţei aduşi la târg de către organizatori sau de către sătmărenii care n-au avut suflet să-i lase în locurile unde au fost găsiţi, 25 au fost adoptaţi, la fel ca şi pisicuţele. Proaspeţii stăpâni au încheiat contracte de adopţie cu Asociaţia Free Life, iar animalele adoptate vor fi deparazitate, vaccinate şi sterilizate.

Demnă de a fi menţionată în mod aparte este şi participarea organizatorică şi “logistică” (pe partea cu hrana pentru animăluţe, dar şi cu aport în ceea ce priveşte consilierea şi cosmetica) a firmei Elite Dog Shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.