Primarul din Bixad a minţit poporul cu televizorul

În urmă cu aproape o săptămână, primarul comunei Bixad a organizat o mare nuntă mare pentru feciorul său care s-a însurat cu fata curatorului Bisericii Reformate din localitate. Până aici toate bune – şi mirilor urarea noastră: „casă de piatră !” Doar că, exemplificând cu asupra de măsură vorba aia populară cu prostul fudul, primarul Ioan Tătar s-a lăudat în gura mare la PRO TV că la nunta respectivă ar fi fost de faţă aproximativ 2000 de invitaţi. Mai mult, o zâs că el o chemat numa’ 1500, dar aceştia or mai adus cu ei câte o tură de nuntaşi şi o fost nevoit să alimenteze cu mâncare, beutură şi ţâpurituri încă 500 de persoane faţă de graficul iniţial.

Numai că lăudăroşenia lui nu avea acoperire în realitate decât pe jumătate. În bucătărie, la număratul tacâmurilor şi meniurilor, a reieşit că, de fapt, la nuntă au chefuit doar 1084 de nuntaşi. Fix.

2 Comentarii la "Primarul din Bixad a minţit poporul cu televizorul"

  1. Raulito   14 ianuarie 2011 at 9:38 pm

    O mancat pe rand :)) nu fiti rai =)) 1000 o dansat si 1000 o mancat :))

    Răspunde
  2. baloo1974   15 ianuarie 2011 at 2:44 pm

    Inteleg ca primarul din Bixad are bubele lui … lucru pe care nu-l comentam aici … dar sa dati un numar asa exact fix 1084 de meniuri cand nici nu ati fost acolo sa vedeti cita populatie a fost mi se pare absurd si negazetaresc … cel mai simplu si mai simplu ar fi sa il intrebati pe … bucatar … cate portii de hrana a facut si de ce a mai facut hrana pentru alte 250 de persoane??? Inca un amanunt sala a fost amenajata pentru 1550 de persoane adica in sala de jos au fost puse 900 de tacamuri iar in sala de sus 650 de tacamuri, scaune si tot ce vreti voi … asta asa pentru exactitate … tot pentru ca sa fim exacti intrebati-l pe Claudi Ardelean (PDL-ist de seama ) unde a stat el … iar pana va raspunde el va zic ca i s-a adus o masa in plus ca la mesele deja aranjate el nu mai avea loc

    Răspunde

Scrie un comentariu