Primele discuţii despre „contractul prenupţial” sătmărean între PNL şi PC

Azi, în jurul orei 14, au demarat primele discuţii de tatonare între reprezentanţii conducerilor judeţene ale Partidului Naţional Liberal şi Partidului Conservator referitoare la identificarea modalităţilor concrete de colaborare în teritoriu ca urmare a încheierii protocolului de alianţă semnat de liderii naţionali – Crin Antonescu şi Dan Voiculescu – la Bucureşti.

Aceste discuţii, deocamdată informale, dintre liderii sătmăreni ai PNL şi PC s-au purtat la o cafea, în localul „Bistro SCORE” (mult mai cunoscut ca „Thalia”). Au fost prezenţi din partea PNL preşedintele organizaţiei judeţene, Ovidiu Silaghi, viceprimarul Adrian Albu şi preşedintele organizaţiei municipale Adrian Ştef, conservatorii fiind reprezentaţi de liderul judeţean Viorel Pop.

Reamintim cititorilor că Dan Voiculescu şi Crin Antonescu au anunţat faptul că în data de 10 ianuarie va fi semnat efectiv protocolul care cosfinţeşte crearea „Alianţei de Centru-Dreapta Partidul Naţional Liberal-Partidul Conservator”, cu denumirea prescurtată „ACD”. Conform recentelor declaraţii ale liderului naţional al PSD Victor Ponta, şi acest partid urmează să se alăture alianţei liberal-conservatoare în ideea de coagulare a actualei opoziţii pentru a lupta mai eficient împotriva guvernării PDL-UDMR-UNPR.

3 Comentarii la "Primele discuţii despre „contractul prenupţial” sătmărean între PNL şi PC"

 1. denis   9 ianuarie 2011 at 8:47 pm

  asa se face politica la noi, prin crasme si baruri

  Răspunde
 2. dodo   10 ianuarie 2011 at 12:58 am

  probabil nu mai dureaza mult pana udmr-isti schimba tabara (again)

  Răspunde
 3. Kommentatorr   10 ianuarie 2011 at 2:04 am

  O sa fie interesant de vazut ce o sa faca Valer Marian acuma, ca el e presedinte la PSD si l-a atacat trei ani la rand pe Sisi Silaghi in Gazeta de Nord Vest si acuma o sa aplice politica lui "pupat piata Independentii" cu cel pe care l-a terfelit si la jegolit ???? F..tu-i mama ei de politica si de politicieni care vor ca noi sa fim fraierii care sa aiba incredre in ei si sa-i mai votam !!!! HUUUOOOO !!!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu