„Art Mariage” – târg de nunţi cu frumuseţi la final

Nunta este, prin definiţie, un ceremonial cu totul şi cu totul special. Prin urmare, absolut fiecare accesoriu – de la rochiile de mireasă la costumele mirilor, naşilor, domnişoarelor şi domnişorilor de onoare şi alte cele trebuitoare – trebuie să fie deosebite, unicate dacă se poate. Şi aşa au apărut firmele care oferă doritorilor game multiple şi diverse de astfel de accesorii, mai-mai să facă orice nehotărât să vrea să se însoare. Mergând pe acelaşi fir, au apărut şi expoziţiile şi târgurile de profil, unul dintre cele mai reuşite din zona Sătmarului fiind şi manifestarea cunoscută sub numele de „ART MARIAGE”. În această perioadă se fac înscrieri ale firmelor pentru o nouă ediţie – a treia – a târgului de accesorii şi servicii pentru nunţi „ART MARIAGE”, manifestarea propriu-zisă fiind programată pentru 11 – 13 februarie (când firmele înscrise vor avea mai multe standuri de prezentare pe care sătmărenii le vor putea admira în voie în acest răstimp).

Ediţia din acest an a manifestării se va încheia cu o „paradă a rochiilor de mireasă” – care va avea ca protagoniste frumoasele fete de la „GABY’S MODELS” – în seara zilei de 13 februarie, de la ora 18, la Teatrul de Nord Satu Mare.

Firmele care doresc să se înscrie pentru participarea la târg mai pot să o facă până în data de 31 ianuarie la numărul de telefon 0745.521.042.

3 Comentarii la "„Art Mariage” – târg de nunţi cu frumuseţi la final"

 1. Pingback: Tweets that mention “Art Mariage” – târg de nunţi cu frumuseţi la final | Satmareanul - ziar online de Satu Mare -- Topsy.com

 2. Kommentatorr   10 ianuarie 2011 at 2:05 am

  Dar un targ la care sa se cumpere – sau sa se vanda, daca-i musai ! – miresele cu tot cu rochiile lor nu se face ? 🙂

  Răspunde
 3. Teo   10 februarie 2011 at 12:20 am

  orarul de vizitare care este????

  Răspunde

Scrie un comentariu