Au scăpat ca prin urechile acului

Doi sătmăreni şi-au văzut moartea cu ochii când erau cât pe ce să-şi sfârşeasacă zilele în două accidente de circulaţie. Au scăpat ca prin urechile acului doar cu câteva răni uşoare, iar în prezent sunt internaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a fi ţinuţi sub observaţie medicală.

Un sătmărean de 58 de ani avea să-şi trăiască ultimele clipe din viaţă sub roţile unui tren, dacă mecanicul de locomotivă nu l-ar fi observat între firele de cale ferată. Evenimentul a avut loc în apropierea gării din Satu Mare, aseară, în jurul orei 22.00. Bărbatul a scăpat doar cu câteva răni uşoare, şi desigur, cu o sperietură zdravănă după incident.

Un alt accident şi o altă victimă care, s-a ales din fericire tot cu răni uşoare, a avut loc azi dimineaţă în afara localităţii Răteşti. Neobservând maşina parcată neregulamentar pe drumul naţional la ieşirea din localitate, Ioan G. s-a ciocnit pur şi simplu cu acesta. Dacă şoferul a scăpat nevătămat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Petru R., de 81 de ani, pasager în maşina lui Ioan G. Victima a fost transportată la spital în vederea efectuării analizelor medicale ce se impun în asemnenea cazuri. Şoferul nu a scăpat însă de etilotestul poliţiştilor, dar rezultatul s-a dovedit a fi negativ.

Un Comentariu la "Au scăpat ca prin urechile acului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.