Revelionul în străinătate, mai atractiv

Tot mai puţini sătmăreni se încumetă să îşi cheltuie o parte din agoniseala de peste an pentru a-şi petrece Revelionul la unul dintre hotelurile din ţară sau străinătate. De altfel, faţă de anii trecuţi, numărul turiştilor a înregistrat o scădere semnificativă. Potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism sătmărene faţă de anul trecut vânzările au scăzut cu aproximativ 30% în perioada sărbătorilor de iarnă şi în special în preajma revelionului.

Cu destinaţie în străinătate precum Grecia, Paris şi Dubai au fost printre cele mai multe opţiuni ale sătmărenilor. De altfel în Grecia costurile ajung să fie mai reduse faţă de staţiunile montane din România, iar serviciile sunt pe măsura aşteptărilor. Cei care au mers să îşi petreacă noaptea de revelion într-o destinaţie din străinătate au optat pentru pachetele personalizate.

Agenţiile de turism din municipiul Satu Mare au venit în întâmpinarea clienţilor nehotărâţi cu oferte extrem de tentante. De exemplu, pentru turiştii care vor să meargă la schi, trebuie să ştie că Agenţia House of Travel le-a pregătit o ofertă pe măsură. Astfel, începând de la un preţ de 350 de euro, orice persoană poate să se cazeze la un hotel de cinci stele din Staţiunea Gasteinertal din Austria, dotat cu toate facilităţile posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.