Patinoarul deschis şi în ultima zi din an

Veste bună pentru copiii şi tinerii care doresc să patineze în seara de revelion dar şi în zilele următoare. Reprezentanţii Atlantica Paradice instalat în pe platoul din Piaţa 25 octombrie vor deschide patinoarul pentru toţi cei care doresc să zgârie gheaţa în ultima zi din acest an.

La cererea tinerilor şi copiilor, reprezentanţii patinoarului italian au hotărât ca şi în ultima zi a anului patinoarul să fie deschis doritorilor. Astfel programul va fi următorul: în 31 decembrie se va putea patina începând cu ora 11.00 până la ora 17.00. Sâmbătă 1 ianuarie patinoarul va fi deschis de la ora 15.00 până seara târziu la ora 22.00. Duminică 2 ianuarie se va patina după program normal: de la ora 11 până la ora 22.00.

Potrivit managerului firmei Atlantica Paradice Ovidiu Chilinţan, în ultimele săptămâni vânzările s-au dublat odată cu venirea studenţilor acasă în vacanţă. De asemenea numărul patinelor s-a suplimentat ajungând la circa 200. Reprezentanţii patinoarului recomandă copiilor sau tinerilor care sunt începături în ale patinajului să opteze să patineze în jurul amiezii, când pista este mai liberă, în acest fel vor putea învăţa mai uşor. De obicei seara pe pistă este destul de aglomerat, ceea ce va îngreuna exerciţiul de învăţare pe patine al începătorilor. Conducerea firmei italiene pune la dispoziţie pentru sătmăreni şi câteva oferte: şcolarii şi preşcolarii care vin în grup însoţiţi de un cadru didactic, până la ora 14.00 vor plăti 7 lei de persoană cu tot cu patine. De asemenea copii până la 12 ani, plătesc 7 lei de persoană, iar adulţii 10 lei cu tot cu patine.

2 Comentarii la "Patinoarul deschis şi în ultima zi din an"

 1. Pati Nori   31 decembrie 2010 at 6:36 pm

  Vestea proasta e ca serviciile oferite de patinoar sunt foarte slabe.

  Ieri (30 dec) pe la amiaza la un ger de -7 grade Celsius patinoarul a fost plina de apa. Nu stiu cum au reusit aceasta performanta tehnica, dar in mod normal patinoarul ar trebui sa fie inghetata si la temperaturi pozitive.

  Răspunde
 2. Secret   20 februarie 2011 at 1:39 am

  Cel mai naspa patinuar!!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.