70 de poliţişti asigură paza în noaptea dintre ani

Conducerea poliţiei sătmărene a ţinut să aibă o ultimă întâlnire cu presa pe acest an. Din partea poliţiei au fost prezenţi Şeful Inspectoratului de Poliţie, comisar şef de poliţie Taloş Constantin, Comisar Şef de poliţie Vlad Florentin adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie, Comisar de Poliţie Dan Moisa şi purtătorul de cuvânt al poliţiei Ana Mălăescu Lăpuştea. Şeful de Poliţie Taloş Constantin a declarat că anul 2010 a fost un an de realizări pentru poliţiştii sătmăreni, pentru că au fost puşi în faţa unor probleme mai deosebite faţă de alţi ani, probleme care au fost rezolvate cu succes. În noaptea de revelion 70 de poliţişti vor asigura paza şi ordinea publică pe judeţ. Dintre aceştia 30 sunt poliţişti de ordine publică, 8 rutierişti, 12 de la alte formaţiuni şi 20 de poliţişti din rezervă. În municipiul Satu Mare 22 de poliţişti vor lucra în noaptea dintre ani pentru asigurarea liniştii publice.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Sătmărenă recomandă sătmărenilor care sărbătoresc revelionul în diferite staţiuni montane, să evite să spună persoanelor că vor lipsi de acasă o anumită perioadă de timp. Pentru prevenirea furturilor din locuinţe poliţiştii recomandă sătmărenilor să lase un bec aprins sau poate un radio deschis în cazul în care pleacă de acasă, pentru a descuraja pătrunderea hoţilor în locuinţe.

De asemenea poliţiştii rutierişti recomandă şoferilor să circule regulamentar, să evite consumul de alcool dacă circulă cu maşina şi să nu apese pedala de acceleraţie peste limita legală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.