Spania-Olanda este cel mai pariat meci din 2010

Finala Cupei Mondiale de fotbal, disputată între reprezentativele Spaniei şi Olandei, a fost meciul pe care s-a pariat cea mai mare sumă de bani în acest an, respectiv 1.973.433 de euro, următoarele două evenimente din acest clasament fiind două partide de tenis
Potrivit unui raport al agenţiei de pariuri Betfair, finala CM din Africa de Sud, câştigată de Spania cu scorul de 1-0 în faţa Olandei, a fost meciul pe care s-a pariat cel mai mult în 2010.

Pe locurile 2 şi 3 în acest clasament s-au aflat două meciuri de tenis: o partidă disputată de elveţianul Roger Federer şi rusul Nicolai Davydenko şi un meci între spaniolii Nicolas Almagro şi Rafael Nadal.

Pe următoarele locuri se află alte trei meciuri de la Cupa Mondială de fotbal (Anglia – SUA, Grecia-Argentina şi Spania – Elveţia), urmate de trei partide disputate de FC Barcelona în campionatul Spaniei. Astfel, partida FC Barcelona – Malaga, disputată pe 27 februarie, a generat pariuri în valoare de 1,2 milioane de euro, mai mari decât meciurile disputate de echipa catalană cu Villareal, respectiv cu Real Madrid (“El Clasico” din 29 noiembrie).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.