Şi-au alimentat maşinile cu apă

Reclamaţii interesante depuse de sătmăreni la Protecţia Consumatorilor în zilele de Crăciun. 5 şoferi au alimentat maşinile de la un Peco din oraş motorină cu apă, iar alţi sătmăreni şi-au achiziţionat încălţăminte, care în mai puţin de 3 zile s-au dezlipit tălpile. În urma intervenţiei inspectorilor Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor problemele sătmărenilor au fost rezolvate.

În Ajunul Crăciunului 5 şoferi au avut surpriza să alimenteze apă cu motorină de la un peco de pe strada Aurel Vlaicu din Satu Mare. În urma ploilor căzute la sfârşit de săptămână s-a infiltrat apă într-un bazin de alimentare. Unul dintre şoferi a sesizat că aparatul de alimentare indica mai multă apă decât motorină şi a depus imediat o reclamaţie la CJPC. Problema a fost rezolvată pe cale amiabilă, maşinile şoferilor fiind tractate la un service unde apa a fost scoasă din rezervoarele autovehiculelor.

Alte reclamaţii au fost depuse pentru încălţăminte. O sătmăreancă şi-a achiziţionat cizme în valoare de 700 de lei, dar după numai 3 zile a rămas fără talpă. Deşi patronul magazinului i-a propus clientei să îi remedieze problema şi să îi dea garanţie pentru cizme 2 ani de zile, indignată sătmăreanca a depus reclamaţie la CJPC, hotărâtă să I se restituie toţi banii înapoi. O altă reclamaţie viza tot încălţămintea, de data aceasta un sătmărean şi-a achiziţionat adidaşi de la un hipermarket din judeţ, dar I s-au dezlipit în scurt timp tălpile. Deoarece reprezentanţii magazinului nu i-au schimbat produsul şi nu i-au dat garanţie la încălţăminte bărbatul a făcut sesizare la CJPC Satu Mare, care au intervenit în favoarea clientului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.