Încercare de tăinurie a unui accident cu poliţişti

Azi noapte a avut loc un accident de circulaţie destul de grav. Care, din motive pe care doar conducerea IPJ Satu Mare le ştie, nu apare deloc în comunicatul de presă remis de purtătorul de cuvânt, inspectorul princial Ana Lăpuştea Mălăescu.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Beltiug, în jurul orei 2 noaptea. Autoturismul cu numărul de înmatriculare SM-85-RAR a intrat cu o viteză destul de mare într-o curbă (surse din Poliţia Rutieră estimează că ar fi fost vorba de aproximativ 80 km/h !) şi a derapat, intrând cu botul în şanţ şi dându-se peste cap. În maşină erau trei persoane: un poliţist, Ovidiu B.(fost ajutor al şefului de post din Beltiug), o poliţistă de frontieră, Raluca B. (soţia poliţistului) şi fratele acestuia. Martori oculari declară că poliţistul era cel care conducea, dar IPJ-ul încearcă să acrediteze ideea că poliţista de frontieră ar fi fost la volan.

Contactată de Sătmăreanul, Ana Lăpuştea Mălăescu a declarat că “accidentul nu a apărut în buletinul de presă pentru că nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.” Evident că nu este vina ei că acest evenimet rutier a fost omis intenţionat din comunicatul de presă. Doar că poliţistul Ovidiu B. (finul şefului de post din Beltiug, ) a fost luat de la faţa locului de o ambulanţă şi transportat la Satu Mare cu fractură de claviculă, iar dacă se adevereşte că soţia sa a fost la volan ea ar urma să fie cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În mod straniu, varianta oficială de până acum este că “s-au făcut investigaţii medicale asupra persoanei transportate la UPU Satu Mare, dar nu s-au constatat leziuni, deci toată lumea a scăpat cu bine din accident” (susţine Oana Totorean, purtător de cuvânt al IJPF Satu Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.