Sute de copii au colindat autorităţile locale

Sute de copii de la mai multe şcoli din judeţ au păşit astăzi pragul Palatului Administrativ interpretând colinzi şi recitând poezii pentru aleşii locali. Reprezentanţii Consiliului Judeţean, ai Prefecturii şi ai Primăriei au fost astăzi gazde pentru toţi copiii care au cântat colinzi, împărţind pentru fiecare cadouri conform tradiţiei.

Încă de la ora 10.00 micii colindători au venit cu urări şi cu cântece, glasurile micuţilor răsunând pe holurile Palatului Administrativ. Au cântat copiii de la Casele de tip familial Felicia şi Lăcrămioara, copii de la Şcoala Generală din Lipău, şi Şcoala generală Octavian Goga.

Nici pensionarii nu s-au lăsat mai prejos şi au colindat autorităţile locale. Un grup de vârsnici din cadrul Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, în frunte cu Preşedintele Asociaţiei Mircea Marian au interpretat colinde.

Gazde au fost Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Csehi Arpad şi vicepreşedinţii Mircea Govor şi Adrian Ştef, primarul Iuliu Ilyes şi reprezentanţi din partea Instituţiei Prefectului. De la ora 12.00 la colindat au urmat elevii Liceului Kolcsey Ferenc din Satu Mare, care au cântat şi au interpretat o scenetă în limba maghiară. Au urmat elevii Şcolii Generale cu clasele I-VIII din Supur, respectiv elevii Şcolilor Generale din Apa şi Valea Vinului. Înainte de Şedinţa Consiliului Local copii de la Cununiţa Năzdrăvană au cântat pentru cei prezenţi. Colindătorii au fost răsplătiţi pe măsură primind dulciuri şi fruncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.