Spiritul Crăciunului la Penitenciarul Satu Mare

În data de 24.12.2010, începând cu orele 10:00 persoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului Satu Mare vor prezenta în capela unităţii un spectacol ecumenic la care sunt invitate să participe toate cultele care desfăşoară activităţi moral-religioase în penitenciar şi anume: Biserica Ortodoxă, Biserica Romano-Catolică, Biserica Reformată, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, Biserica Baptistă, Biserica Catolică şi Martorii lui Iehova. Fiecare cult va prezenta un scurt moment artistic.

Activitatea este organizată de Serviciul de Asistenţă Psihosocială din Penitenciarul Satu Mare şi face parte din seria de acţiuni organizate cu ocazia sărbătorilor de iarna pentru persoanele private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Satu Mare.
În zilele de 25 şi 26 decembrie la Capela unităţii se vor oficia de către preotul capelan slujbe religioase specifice sărbătorilor de iarnă.

Scopul acţiunii este acela de a aduce persoanelor private de libertate diminuarea sentimentului de abandon şi a celui de încarcerare, crearea unei atmosfere familiale cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.