Prinşi în timp ce sustrăgeau curent electric

Marţi, 21 decembrie a.c., în jurul orei 10,00 lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare au participat în colaborare cu lucrători din cadrul S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, pe raza localităţii Turţ, jud. Satu Mare.

Cu acest prilej jandarmii au constatat că se sustrage energie electrică cu ajutorul unor instalaţii improvizate executate pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Nicolaie M. din Turţ în vârstă de 52 de ani şi Gheorghe P. din Turţ în vârstă de 62 de ani.

Pe numele acestora au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,folosire a instalaţiilor clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” şi ,,sustragere de energie electrică” fapte prevăzute şi sancţionate de articolul 85, alin. 4 şi alin. 1 din Legea nr.13 din 09.01.2007, dosarele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Misiunile de acest gen au continuat şi miercuri, 22 decembrie când alte 4 persoane au fost depistate sustrăgând curent electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.