Artificii la vamă

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează două persoane în bagajele cărora au fost descoperite, la intrarea în ţară, mai multe cutii cu artificii. Pentru nerespectarea regimului materiilor explozive celor doi le-au fost întocmite dosare penale.

Marţi, 21 decembrie a.c., în jurul orei 01.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în ţară Adrian N., în vârstă de 34 de ani, din Focşani, judeţul Vrancea, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bucureşti.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră s-a constatat că în bagajele aflate în autoturism şoferul avea nouă cutii de artificii, în valoare de 130 lei. Poliţiştii de frontieră au ridicat artificiile în vederea confiscării, urmând a fi predate Serviciului A.E.S.P. din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Tot la P.T.F. Urziceni s-a prezentat pe sensul de intrare în România şi Ioan S., 36 de ani, din judeţul Satu Mare. În bagajele acestuia au fost descoperite cinci cutii de artificii în valoare de 100 de lei, pe care poliţiştii de frontieră le-au ridicat pentru a le preda Serviciului A.E.S.P. din cadrul IPJ Satu Mare.

Celor doi bărbaţi le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.