An bun pentru Finanţele sătmărene


Conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanţii firmelor din judeţ, referitor la modalitatea de depunere şi de gestionare a declaratiilor privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale pe 2011. Directorul Dan Maier a declarat că acest an a fost unul bun pentru Finanţele Publice satmarene, precizând că judeţul nostru se situează pe locul 19 la nivel naţional privind evoluţia încasărilor şi reducerea arieratelor.

Potrivit proiectului, noua declaraţie 112 se va utiliza începând cu obligaţiile aferente lunii ianuarie 2011. Ca o noutate, declaraţiile lunare se contopesc într-o singură declaraţie care va fi depusă la Direcţia Finanţelor Publice.

Anul 2010 a fost unul bun pentru DGFP Satu Mare. Potrivit directorului DGFP Satu Mare, Dan Maier, pana in 30 noiembrie s-au încasat la buget din impozite şi contribuţii 801,5 milioane de lei comparativ cu 758, 1 de milioane lei anul trecut. Pe luna noiembrie s-a reuşit realizarea programului de încasări de 100,5%.

Referitor la salariile angajaţilor din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, directorul Dan Maier a declarat că sunt foarte reduse, dar se speră ca acele stimulente care au fost tăiate să fie adăugate în veniturile salariale, astfel încât angajaţii să fie remuneraţi la un nivel decent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.