Vine, vine Moş Crăciun

Astăzi, 21 decembrie 2010 cu începere de la orele 10,00 Regiunea 3 Satu Mare din cadrul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor a organizat acţiunea „Vine, vine Moş Crăciun”, în cadrul căreia copiii membrilor Asociaţiei l-au întâlnit pe Moş Crăciun.

Cu mic cu mare, cu emoţia firească în glăscioare, copilaşii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cu colinde şi poezioare. Acesta a coborât din maşina Jandarmeriei aducând o mulţime de daruri. Nici Moşul nu s-a lăsat mai prejos şi, după ce i-a ascultat pe îndelete pe fiecare, i-a răsplătit pentru efortul depus şi le-a oferit daruri constând în dulciuri şi fructe.

Atmosfera a fost întregită de colindul jandarmilor conduşi de preotul unităţii Silaghi Cristian care vestea Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos ! Apoi, jandarmii i-au condus pe copilaşi spre birouri, unde un brad frumos împodobit cu globuri colorate, ghirlande şi alte accesorii anunţa sosirea sărbătorilor de iarnă. La final fiecare copil a primit daruri de la Moş Crăciun şi a promis că şi la anul viitor va fi la fel de cuminte şi ascultător, iar Moşul le-a promis copiilor că va veni şi la anul cu tolba plină.

2 Comentarii la "Vine, vine Moş Crăciun"

 1. catel   22 decembrie 2010 at 1:34 am

  felicitari organizatorilor pt efortul depus.

  cele bune sa s-adune, cele rele sa se spele.

  Răspunde
 2. ioana   22 decembrie 2010 at 1:38 am

  ce n-as da sa mai fiu din nou copil:)

  Răspunde

Scrie un comentariu