Şi-a ucis tatăl cu un cuţit

Ieri după-amiază, în jurul orei 17,00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Pişcolt au fost sesizaţi de către cadrele medicale ale Dispensarului Comunal Pişcolt despre faptul că un bărbat de 71 de ani, care prezenta o plagă tăiată înţepată în zona abdominală, a decedat la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat echipa complexă condusă de prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare împreună cu medicul legist, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma activităţilor investigative întreprinse în cauză, s-a stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 19 decembrie, în jurul orei 09,00, între persoana decedată şi fiul său, Alexandru K. de 44 de ani, a izbucnit un conflict, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia bărbatul de 44 de ani i-a aplicat tatălui o lovitură cu un cuţit în zona hemitoracelui.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub directa supraveghere a prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

În cursul zilei agresorul a fost prezentat magistraţilor, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.