Un parfum cu miros de dosar penal

In cursul serii de sâmbătă, 18 decembrie a.c, reprezentanţii supermarketului Real, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că o femeie a sustras produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe GHITA G. în vârstă de 30 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras de pe raionul cu produse cosmetice o sticlă de apă de toaletă, de 150 ml, marca KYILIE MINOGUE-PINK SPARKLE.

Produsul a fost găsit asupra femeii, aceasta ascunzându-l în buzunarul de la geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, fiind însă depistată de sistemul de supraveghere video al magazinului.

Produsul sustras în valoare de 54,99 lei a fost restituit reprezentanţilor supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.