Un incendiu păcătos în antecamera preşedintelui Consiliului Judeţean

În această seară, în jurul orei 21, a izbucnit un incendiu în clădirea Consiliului Judeţean Satu Mare, chiar în antecamera preşedintelui instituţiei, Csehi Arpad Szabolcs. După ce au fost înştiinţaţi, pompierii au pornit în trombă cu două autospeciale spre Palatul Administrativ. Din cauza fumului înecăcios şi dens existent la locul incendiului, pompierii au fost obligaţi să spargă geamurile după ce au stins incendiul. De fapt, se aprinsese mocheta din birou din cauza unui scurtcircuit apărut la un triplu-ştecher la care erau cuplate un calculator şi o imprimantă.

Bineînţeles că în zonă a apărut şi preşedintele CJ Csehi Arpad pentru a putea evalua pagubele. A văzut pereţii înnegriţi de fum, două fotolii distruse, mocheta arsă, geamurile sparte, spuma anti-incendiu împrăştiată de pompieri. Actele şi aparatura din biroului nu au fost afectate.

Faptul că incendiul nu a luat amploare se datorează jandarmului de serviciu Flaviu-Sorin Crat, care a simţit fumul şi a anunţat pompierii în secunda doi.

Un Comentariu la "Un incendiu păcătos în antecamera preşedintelui Consiliului Judeţean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.