Un incendiu păcătos în antecamera preşedintelui Consiliului Judeţean

În această seară, în jurul orei 21, a izbucnit un incendiu în clădirea Consiliului Judeţean Satu Mare, chiar în antecamera preşedintelui instituţiei, Csehi Arpad Szabolcs. După ce au fost înştiinţaţi, pompierii au pornit în trombă cu două autospeciale spre Palatul Administrativ. Din cauza fumului înecăcios şi dens existent la locul incendiului, pompierii au fost obligaţi să spargă geamurile după ce au stins incendiul. De fapt, se aprinsese mocheta din birou din cauza unui scurtcircuit apărut la un triplu-ştecher la care erau cuplate un calculator şi o imprimantă.

Bineînţeles că în zonă a apărut şi preşedintele CJ Csehi Arpad pentru a putea evalua pagubele. A văzut pereţii înnegriţi de fum, două fotolii distruse, mocheta arsă, geamurile sparte, spuma anti-incendiu împrăştiată de pompieri. Actele şi aparatura din biroului nu au fost afectate.

Faptul că incendiul nu a luat amploare se datorează jandarmului de serviciu Flaviu-Sorin Crat, care a simţit fumul şi a anunţat pompierii în secunda doi.

Un Comentariu la "Un incendiu păcătos în antecamera preşedintelui Consiliului Judeţean"

  1. baloo1974   21 decembrie 2010 at 1:16 pm

    si asa se vor duce fain frumos intr-un concediu binemeritat pina ce se respoieste anticamera cu pricina … mai, dar si pompierii astia stiu sa-si faca treaba bine … s-a aprins mocheta si ei sparg toate geamurile din incapere ca sa aeriseasca … ii intelegem, nu sunt obisnuiti cu termopanele … si au o ura ancestrala fata de toate termopanele … Intrebare: celelalte birouri erau inchise? nu de alta dar la ce IQ conduc pompierii erau capabili sa sparga toate geamurile de pe etajul cu pricina doar era incendiu, nu-i asa? Sfatul meu pentru toti posesorii de termopane … mai incet cu prelungitoarele ca daca Doamne fereste se intampla sa faca scurt vin pompierii si va fac o paguga muuuult mai mare decat valoarea prelungitorului!

    Răspunde

Scrie un comentariu