Sute de copii din Carei, Satu Mare şi Negreşti Oaş vor primi cadouri de la Moş Crăciun şi “Nord-Vest TV”

La fel ca în fiecare an, Moş Crăciun a apelat la începutul lunii decembrie la emisiunile “Ora adevărului” şi “Caleidoscop de Oaş” de la postul local de televiziune Nord-Vest TV pentru a i se face o listă mai amănunţită cu copii cuminţi şi mai nevoiaşi cărora să le dăruiască mai apoi cadouri care să-i facă să simtă cu adevărat momentele speciale ale sărbătorilor de iarnă. Astfel că, până acum, la apelurile telefonice făcute la cele două emisiuni s-au înscris pentru cadouri aproximativ 300 de copii din municipiul Satu Mare, peste 110 copii din zona Ţării Oaşului şi tot în jur de 100 de prichindei din Carei.

Moş Crăciun îşi va începe “festivalul dăruirii de cadouri” în această seară, la ora 18, la Carei, pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român. În prealabil, copiii careieni şi părinţii lor vor putea asista la un mic spectacol de colinde cu artişti locali prezentat de Maria Moiş şi Victor Constantinovici (foto), secondaţi de Ramona Marka.

Următoarea escală a Moşului va fi miercuri, 22 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare – tot de la ora 18 – unde, înainte de a-şi primi meritatele daruri, copiii vor putea asculta colinde interpretate de Octavian Bud, Hermina Hotca, Paula Raţ, Petrică Mureşan şi echipa televiziunii Nord-Vest TV – spectacolul fiind prezentat tot de Maria Moiş şi Victor Constantinovici.

La Negreşti Oaş, Moş Crăciun îşi va împărţi cadourile pentru copii în faţa catedralei ortodoxe din oraş în data de 23 decembrie, cu începere de la ora sa preferată: 18. Nici aici nu vor lipsi, bineînţeles, colindele interpretate de artiştii Maria Tripon şi Octavian Bud.

În toate aceste acţiuni ale sale, Moş Crăciun beneficiază de sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare, al Primăriei Satu Mare, Primăriei Carei şi Primăriei Negreşti Oaş. “Însufleţitorii” mini-spectacolelor care vor avea loc la Carei, Satu Mare şi Negreşti Oaş sunt, cum spuneam, Maria Moiş (realizatoare a emisiunii “Caleidoscop de Oaş” la Nord-Vest TV şi colaboratoare a ziarului online Sătmăreanul) şi Victor Constantinovici (producătorul şi realizatorul “Orei adevărului” la Nord-Vest TV Satu Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.