S-a supărat pe poliţie şi le-a dat foc la maşină

Ieri dimineaţă, în jurul orei 04,20, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 despre faptul că autoturismul din dotarea Postului de Poliţie Comunal Cehal, aflat în curtea sediului postului de poliţie, precum şi autoturismul proprietate personală a ajutorului şefului de post, parcat în faţa sediului, au fost incendiate.

În urma activităţilor investigative efectuate de către poliţişti, a fost identificat suspectul în cauză – Vasile C. de 61 de ani, din Cehal. Din verificări s-a stabilit faptul că autoturismul din dotarea Postului de Poliţie Comunal Cehal a ars în totalitate, iar autoturismul proprietate personală în proporţie de 10%. Prejudiciul total cauzat depăşeşte suma de 36.000 de lei.

Cercetările în cauză continuă, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi ultraj. Suspectul a fost reţinut, urmând ca în cursul zilei să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspecul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi ultraj.

Un Comentariu la "S-a supărat pe poliţie şi le-a dat foc la maşină"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.