Moş Crăciun şi Nord-Vest TV au fost la copiii din Carei


Astă-seară, la ora 18, Moş Crăciun a fost punctual la întâlnirea cu copiii din Carei care au fost înscrişi pe lista sa de cadouri prin intermediul emisiunii “Ora adevărului” de la postul de televiziune Nord-Vest TV. Înainte de a împărţi cadourile – la crearea cărora a fost ajutat de Primăria Carei -, Moşul a asistat la un prealabil scurt spectacol de colinde prezentat de Maria Moiş şi Victor Constantinovici, secondaţi de Ramona Marka.

Primii cântăreţi au fost cei din corul Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu”, apoi au urmat coriştii Liceului Teoretic Carei. Un moment extrem de emoţionant a fost cel în care au urcat pe scenă câţiva copii de la Centrul de plasament “Lăcrimioara” din municipiu, colindul lor fiind primit cu aplauze deosebite.

Moş Crăciun a împărţit cadouri la aproximativ 100 de copilaşi careieni dintre care mai bine de jumătate erau abandonaţi de părinţi şi încredinţaţi unor centre de plasament. E adevărat că acele cadouri au fost cam modeste, dar pentru ei a contat foarte-foarte mult că le-au primit din mâinile lui Moş Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.