Mâine se împodobeşte bradul ecologic

În data de 21.12.2010, începând cu ora 10.30, APM Satu Mare cu sprijinul preşcolarilor de la Grădiniţa Guliver Satu Mare va organiza evenimentul festiv de împodobire a bradului ecologic la Complexul de educaţie ecologică – „Casa verde”.

Într-o atmosferă caldă şi primitoare, specifică sărbătorilor de iarnă, vor fi aşteptaţi 20 de copii de la centrele de plasament din judeţul Satu Mare care vor asista la un mic concert de colinde susţinut de preşcolarii de la Grădiniţa Guliver, conduşi de d-na educatoare Vaida Doina. La finalul concertului de colinde toţi participanţii vor împodobi bradul din aula Complexului cu podoabe realizate din materiale reciclabile.

Având în vederea că în urma finalizării campaniei de donaţii pentru realizarea statuii celui ce a fost părintele Grădinei Romei – „Kiss Gedeon” – , campanie desfăşurată în perioada 12.11 -20.12.2010, s-au strâns mai mulţi bani decât erau necesari realizării obiectivului propus, suma rămasă în urma plăţii realizării statuii lui Kiss Gedeon, s-au făcut 20 de pachete de cadouri care au fost dăruite din suflet pentru cei 20 de copii de la centrele de plasament, invitaţi la festivitatea de împodobire a bradului eco de la „Casa verde”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.