E bătut în cuie: Claudiu Ardelean este administratorul judeţului Satu Mare

Astăzi se va anunţa oficial ceea ce se ştia, de fapt, de câteva zile: juristul Claudiu Ardelean este administrator al judeţului (indiferent ce o însemna titulatura asta) în urma promovării concursului organizat de Consiliul Judeţean Satu Mare.

Reamintim cititorilor că pentru ocuparea acestui post s-au mai înscris încă doi candidaţi, ing. Gabriela Puşcaş şi ing. Adrian Mereuţă. Aceştia au fost gratulaţi cu calificativul „respins” după desfăşurarea probei scrise a concursului desfăşurată în data de 15 decembrie. Claudiu Adelean s-a prezentat solo la proba orală din data de 17 decembrie – ceilalţi doi contracandidaţi neuzând de dreptul la depunerea unei contestaţii după comunicarea rezultatelor la proba anterioară – şi nu a întâmpinat probleme majore în efortul de promovare a acesteia.

Concluzia unu: PDL-ul sătmărean şi-a împlinit pohta ce-a pohtit – un post de conducere în Consiliul Judeţean. Concluzia doi: tot respectul pentru talentul juridico-diplomatic al preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad Szabolcs.

Un Comentariu la "E bătut în cuie: Claudiu Ardelean este administratorul judeţului Satu Mare"

  1. baloo1974   21 decembrie 2010 at 1:37 pm

    Ce sa mai zic … taman asta ne mai trebuia … oare acum ce mai zic cei de la intermarche despre talentele economice ale minunatului? Sunt totusi curios care a fost nota de trecere a persoanei cu pricina? Nu de alta dar se zvoneste prin targ ca nu sunt demne de a ne lauda cu un administrator eminent! Ce tura vura! un post cu dedicatie si puteau sa se inscrie la concurs si Isarescu ca tot, vorba aia, cine trebuia sa ia postul l-a luat! Felicitari politichiei satmarene ca nu tulbura apele si asa tulburi ale vietii satmarene! Rusine pentru cei ce ne conduc!

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.