Consiliul Judeţean a împărţit bani bisericilor şi comunelor

Întruniţi în şedinţă extraordinară astăzi, după ora 14, consilerii judeţeni au aprobat fără obiecţii patru proiecte, în fiecare dintre ele fiind vorba de bani.

Primul proiect se referă la finanţarea drepturilor privind acordarea de produse lactate şi panificaţie – celebrul program “cornul şi laptele” – pentru elevii din clasele I – VIII şi a fructelor, banii fiind direcţionaţi primăriilor din judeţ pentru a plăti furnizorii acestor produse până în 31 decembrie.

Al doilea proiect a fost cel prin care bisericile din judeţ (ortodoxe, greco-catolice, romano-catolice, reformate şi baptiste) primesc diferite sume de bani, totalul fiind peste 4 miliarde de lei vechi.

Prin celelalte două proiecte – votate tot elegant şi fără comentarii – s-au mai împărţit bani destinaţi susţinerii programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură din comune şi s-au stabilit preţurile medii pentru anul 2011 la produsele agricole reprezentând venituri obţinute în natură din arendarea terenurilor. În cadrul ultimului proiect de pe ordinea de zi s-a aprobat tariful de 16,79 lei/metru cub de deşeu depozitat la groapa de gunoi ecologică de la Doba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.