Prefectura îi dă peste nas lui Adrian Ştef

Instituţia Prefectului Satu Mare şi Consiliul Judeţean Satu Mare se află în aceeaşi clădire din buricu’ târgului, în speţă în aşa-numitul Palat Administrativ. Dar, din cauza diferitelor apartenenţe politice şi a „neînghiţirii” reciproce personale, unele persoane din structurile de conducere ale celor două instituţii comunică precum vânătorul cu mistreţul. Adică mai mult conflictual. Astfel se explică, probabil, că preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Adrian Ştef, a anunţat prin intermediul unei conferinţe de presă – săptămâna trecută, vineri – că încă se mai aşteaptă răspuns la memoriul depus de aleşii locali liberali din judeţul Satu Mare în 27 octombrie la Instituţia Prefectului, memoriu prin care semnalau îndeosebi consecinţele grave ale lipsei de finanţare a consiliilor locale.

Romeo Tămăşan, directorul Cancelariei Prefectului, a declarat pentru Sătmăreanul că „acel memoriu a fost depus în data de 27 octombrie la instituţia noastră, iar în ziua următoare a fost înaintat, cu adresă din partea noastră, la Ministerul Administraţiei şi Internelor. Suntem convinşi că se va da un răspuns acelui memoriu, chiar dacă foarte multe dintre problemele semnalate în acel text nu sunt de competenţa Instituţiei Prefectului ci tocmai de aceea a Consiliului Judeţean unde Adrian Ştef este vicepreşedinte. Pentru că tocmai Consiliul Judeţean are în atribuţii repartizarea de bani consiliilor locale din judeţ, nu Instituţia Prefectului”.

3 Comentarii la "Prefectura îi dă peste nas lui Adrian Ştef"

 1. lucia   13 decembrie 2010 at 10:12 pm

  doamne, cat de prosti pot fi liberalii astia?? ?

  Răspunde
 2. Marius   13 decembrie 2010 at 11:01 pm

  La ce te poti astepta de la Adi Stef. Daca nu era Ovi Silaghi era muritor de foame. De-abia asteapta ziua de salar de la CJ ca de aia vine la serviciu, nu de alta. In rest, e prost de da in gropi in administratie.

  Răspunde
 3. dorel   13 decembrie 2010 at 11:18 pm

  nu sunt mai prosti decat pdl-isti sau psd-isti:))

  Răspunde

Scrie un comentariu