Geoană ia un şut în … de la Ponta

Conducerea PSD a decis, prin vot, ca preşedintele Senatului, Mircea Geoană, să fie suspendat din partid timp de şase luni.

„Astăzi BPN al PSD a luat decizia suspendării domnului Mircea Geoană din PSD pentru o perioadă de şase luni”, a declarat Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al PSD. Moldovan a mai subliniat că suspendarea lui Geoană nu implică şi retragerea sprijimului politic pentru funcţia de preşedinte al Senatului: „E o sancţiune distinctă retragerea sprijinului politic. Decizia de azi implică doar suspendarea dânsului din partid. Nu poate participa la acţiunile partidului, nu poate vorbi în numele partidului şase luni. Este în continuare membru PSD, nu a fost exclus din partid”.

Surse din partid au declarat că Ponta a ameninţat cu demisia în cazul nesancţionării lui Geoană. Aceleaşi surse au precizat că pentru suspendarea lui Geoană au votat 16 membri ai BPN, în timp ce alţi şase(Ion Iliescu, Marian Vanghelie, Ecaterina Andronescu, Ioan Toma, Ion Prioteasa şi Adrian Severin) au fost împotrivă.

Mircea Geoană a declarat că nu recunoaşte sancţiunea BPN al PSD. El a calificat-o ca fiind în afara Statutului PSD şi s-a plâns public că se doreşte sancţionarea sa nu pentru declaraţiile referitoare la alegeri ci pentru că a susţinut şi susţine o alianţă mai strânsă cu PNL şi PC.

3 Comentarii la "Geoană ia un şut în … de la Ponta"

 1. activistul   13 decembrie 2010 at 10:38 pm

  mi se pare mie, sau "micutul Titulescu" nu e ceea ce credeam ca va fi? (probabil va reusi performanta de a trage partidul in jos mai mult decat facut-o Geoana)

  Răspunde
 2. zuzu   14 decembrie 2010 at 2:25 pm

  geoana trebuia dat afara dupa ce a pierdut alegerile. Cine la pus sa se duca la mogul?

  Răspunde
 3. Un Satmarean   14 decembrie 2010 at 3:46 pm

  http://www.realitatea.net/t-ungureanu-interventia

  Răspunde

Scrie un comentariu