Şedinţa consilierilor judeţeni – trei proiecte, două mulţumiri şi nici un ban

La şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean care a început azi la ora 14 au fost aprobate trei proiecte de hotărâri care au vizat modificarea componenţei nominale a unor comisii de specialitate, înfiinţarea Centrului de criză Satu Mare – o structură fără personalitate juridică, în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – şi ridicarea rangului unui drum comunal aflat pe teritoriul comunei Ciumeşti la cel de drum judeţean. Pentru faptul că au aprobat acest proiect, vicereşedintele CJ Mircea Govor le-a mulţumit consilierilor judeţeni din partea locuitorilor satului Marna, această schimbare de statut a acelui drum însemnând că va trece în administrarea Consiliului Judeţean care va putea astfel investi în refacerea lui, ţinând cont de faptul că nu a mai fost reparat de 20 de ani.

La punctul “diverse” a mai fost exprimat un sentiment de mulţumire profesională din partea preşedintelui CJ Csehi Arpad. Motivul de satisfacţie era unul justificat: “nu avem facturi restante de plată din partea Consiliului Judeţean, ceea ce eu consider că este un succes” (Csehi Arpad). De asemenea, el a anunţat că staţia de epurare a ajuns la depozitul regional de deşeuri de la Doba (cu probele tehnologice făcute cu tot), că s-a semnat contractul cu Electrica pentru alimentarea cu energie electrică a utilajelor de la acest depozit, că drumul de acces spre groapa de gunoi este finalizat.

Aceasta a fost una dintre rarele şedinţe ale consilierilor judeţeni în care nu s-au împărţit bani, nu s-au rectificat bugete. Tema sprijinirii cu bani a unor consilii locale din judeţ va fi abordată probabil săptămâna viitoare, când vor intra ceva bani în conturile Consiliului Judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.