LPC-100 cel mai tare mini-PC din lume

Companiei Stealth Computer nu îi sunt străine mini-computerele, dar acum a scos pe piaţă cel mai mic computer numit LPC-100. Unitatea este atât de mică încăt îţi încape în palmă. Compania susţine că acest PC este compatibil cu unele desktop-uri existente pe piaţă. LPC-100 are un processor de 2.53GHz.

Având cu aproximaţie aceaşi mărime cu a unui roman, acesta cântăreşte doar 1.2 kilograme, şi are pachete la alegerea dumneavoastra de Core 2 Duo sau Dual Core Celeron, un chipset Intel GM45 mobile cu grafică integrată, de până la 4GB de memorie DDR3, un hard disk de 500GB max, şi o carcasă de aluminiu.. Mai vine cu Gigabit Ethernet, trei porturi USB 2.0, două porturi seriale, DVI-I video out, audio analogice şi două porturi PS / 2.

Pur şi simplu uimitor! Cea mai mare putere de procesare, în cel mai mic pachet Stealth care sa produs vreodata. LPC-100 Mini PC-ul este o alegere excelentă pentru aplicaţii industriale şi comerciale. LPC-100 funcţionează de la un adaptor extern de alimentare 12VDC (inclus) sau poate fi conectat la o sursă externă de curent continuu fiind ideal pentru aplicaţii mobile şi de la distanţă.
Din nefericire toate cestea nu sunt foarte ieftine Incepand de la 995 dolari, fără un sistem de operare, configuraţii pot ajunge la peste trei mii de dolari, chiar înainte de a le adăuga accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.