Târgul Tradiţional s-a mutat în Holul Casei de Cultură

Târgul Tradiţional de pe platoul din Piaţa 25 octombrie s-a mutat de astăzi în Casa de Cultură a Sindicatelor. Cei 24 de producători autohtoni şi-au expus marfa în holul instituţiei, dar potrivit acestora vânzarea a fost mai slabă, deoarece mulţi sătmăreni nu au ştiut de schimbare.

Datorită timpului nefavorabil reprezentanţii Direcţiei de Agricultură Satu Mare au hotărât mutarea producătorilor în Casa de Cultură a Sindicatelor. Producătorii sunt mulţumiţi de noua locaţie, pentru că sunt feriţi de ploi şi frigul de afară, în schimb vânzările au fost mai slabe astăzi, având în vedere că mulţi dintre sătmăreni nu au ştiut de schimbare.

Potrivit directorului Direcţiei de Agricultură Satu Mare Ioan, Cioltean va fi organizat şi un Târg de Crăciun în zilele de 20, 21 şi 22 decembrie tot în Casa de Cultură a Sindicatelor, dar şi afară, dacă timpul va permite. De asemenea în data de 30 decembrie va mai fi organizat un Târg, înainte de revelion pentru persoanele care doresc să îţi completeze proviziile pentru masa festivă a trecerii dintre ani cu produse tradiţionale provenite de la producătorii autohtoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.