PDL – huiduit La Alba Iulia de Ziua Romaniei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a depus, azi, o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia, el fiind aplaudat de membrii şi simpatizanţii partidului, în timp ce reprezentanţii PDL Alba au fost fluieraţi şi huiduiţi din mulţime la depunerea unei coroane de flori.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a ajuns, azi, la Alba Iulia, pentru a participa la ceremoniile de depunere de coroane de flori în faţa statuii lui Mihai Viteazul din cetatea din municipiu, liderul social-democrat fiind însoţit de o delegaţie numeroasă de membri ai partidului, care afişau steaguri şi bannere cu însemnele formaţiunii, transmite Mediafax.

Victor Ponta a fost aplaudat zgomotos de membrii şi simpatizanţii PSD în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazu, iar imediat după începerea ceremonialului mai mulţi membri ai partidului au purtat steaguri şi bannere pe care scria numele formaţiunii şi al filialelor din Olt şi Caracal.

Preşedintele PSD le-a cerut reprezentanţilor formaţiunii din Olt să strângă steagurile cu însemnele partidului şi să afişeze doar drapeluri tricolore.
Pe de altă parte, în timp ce reprezentanţii PDL – liderul PDL Alba, Mircea Hava, care este şi primarul din Alba Iulia, şi senatorii şi deputaţii partidului – depuneau coroane de flori, din mulţime s-au auzit fluierături şi huiduieli.
Câteva sute de persoane participă, azi dimineaţă, la manifestările organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Naţională a României.

Printre participanţii la deschiderea evenimentelor s-au aflat fostul premier Victor Ciorbea, secretarul de stat în ministerul Educaţiei Oana Badea, vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş, fostul ministru al Apărării Teodor Atanasiu, în prezent deputat, şi mai mulţi parlamentari şi politicieni locali.

În cadrul manifestărilor, un grup de tineri de la mai multe organizaţii studenţeşti şi patriotice din ţară şi din Republica Moldova, purtând steaguri şi fulare tricolore, au afişat un banner pe care era desenat un cap de porc şi era scris mesajul “Politicianul”.

Ei au strigat “Fără politică în această zi sfântă”, “Basarabia, pământ românesc” şi au afişat un banner cu harta României Mari. Reprezentanţii instituţiilor publice şi ai celor mai multe partide au depus coroane de flori, cu excepţia reprezentanţilor UDMR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.