Filmul săptămânii la Cinema City Baia Mare – Spărgătorul de nuci

Regizorul Andrei Konchalovsky aduce pe marile ecrane lumea fantastică şi personajele îndrăgite ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti din toate timpurile: Spărgătorul de nuci, pentru prima oară în 3D.

Filmul urmăreşte aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetiţă de 9 ani a cărei viaţă decurge plicticos în frumosul oraş Viena. În ajunul sărbătorilor de iarnă însă, lucrurile încep să se înveselească odată cu sosirea unchiului său iubit, Albert (Nathan Lane), care îi aduce un dar nepreţuit: un spărgător de nuci fermecat.

În noaptea de Crăciun, Spărgătorul de nuci se trezeşte la viaţă şi o poartă pe fetiţă în regatul lui magic, în care zânele, dulciurile şi jucăriile sunt însufleţite. Dar feeria se destramă repede şi Mary află că tărâmul fermecat este în pericol, fiind ameninţat de legile tiranice impuse de Regele Şoarecilor (John Turturro) şi diabolica sa mamă (Frances de la Tour). Când Spărgătorul de nuci este răpit, Mary şi noii săi aliaţi sunt nevoiţi să afle cât mai repede secretul Regelui Şoarecilor pentru a putea salva împărăţia magică şi pe iubitul lor prieten.

Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski să compună muzica pentru baletul cu acelaşi nume prinde viaţă pe marile ecrane din 3 decembrie, în Spărgătorul de nuci 3D, un film în care imaginaţia nu cunoaşte limite.

Filmul va rula la Cinema City Baia Mare în perioada 03.12.2010-09.12.2010.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.