Galacticii umiliţi: Barcelona-Real Madrid 5-0

Barcelona a învins pe “NouCamp” vechea rivală Real Madrid într-un meci pe care suporterii Realului nu î-l vor uita prea repede.
Cu toate că toată lumea a fost cu ochii pe Messi şi Ronaldo “vedetele” primei reprize au fost Xavi şi Pedro care au marcat primele goluri pentru Barca. Golul atacantului a venit după o serie de 15 pase consecutive dovadă că celebra “titi-kaka” a lui Guardiola functionează cu precizie de ceas elveţian.
Degeaba a încercat Murinho să oprească maşinăria de goluri a Barcei prin introducerea unui închizător  (Diarra) în cea de-a doua repriză, căci  defensiva Realului a mai fost “spartă”  de Villa cu o dublă de senzaţie în minutul 56 şi 59. Cireaşa de pe tort a fost pusă de nou-intratul Jeffren în minutul 91, scor fina Barca-Real 5-0.
“Nu ai ce să mai spui. Oricum era acelaşi lucru dacă pierdeam la doar trei sau patru goluri. Va fi un campionat echilibrat până la final”, Jose Mourinho, antrenor Real Madrid. 891 de jurnalişti din 28 de ţări au primit acreditări la “El Clasico”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.