Ministrul Gabriel Oprea vine iar la Satu Mare, dar nu cu aerotaxiul MApN”

În acest sfârşit de săptămână apare din nou la Satu Mare ministrul Apărării, Gabriel Oprea (care mai este şi preşedinte al UNPR). După toate informaţiile noastre de până acum, cel mai probabil este ca el să vină duminică, 28 noiembrie (oficial nu s-a comunicat încă nimic). Dar nu este deloc exclus ca el să vină sâmbătă, când la Baia Mare are loc conferinţa judeţeană a UNPR Maramureş şi, cu un drum, să treacă protocolar şi pe la Satu Mare. Deocamdată este cert doar faptul că ministrul Oprea vine la Satu Mare la sfârşitul acestei săptămâni.

La precedenta sa vizită în zonă, demnitarul a folosit o aeronavă a Ministerului Apărării Naţionale pentru a veni la Satu Mare – împreună cu fostul ministru al Externelor, Cristian Diaconescu, cu fostul ministru al Muncii, Marian Sârbu şi alţii – pentru a participa la conferinţa judeţeană a UNPR Satu Mare, fapt care a fost „taxat” corespunzător de presă şi a provocat inclusiv o interpelare parlamentară documentată şi categorică a senatorului sătmărean Valer Marian. Acum ministrul Oprea se fereşte să mai utilizeze „aerotaxiul” MApN şi apelează la altă modalitate de a face drumul până în nord-vestul României.

6 Comentarii la "Ministrul Gabriel Oprea vine iar la Satu Mare, dar nu cu aerotaxiul MApN”"

 1. victor   26 noiembrie 2010 at 3:27 pm

  cand zboara ministrul apararii din turcia are escorta, asa ca daca oprea ar veni cu unul dintre avioanele militare tot s-ar face economie. si in plus s-ar mai descongestiona cea rutiera.

  Răspunde
 2. Cristi   26 noiembrie 2010 at 3:42 pm

  Ca si atunci, si acum Oprea facut o vizita de lucru la o unitate militare din regiune. De aceea a si folosit avionul militar. Nu mai intoxicati degeaba pe cei care va citesc.

  Răspunde
 3. Pioner   26 noiembrie 2010 at 3:59 pm

  Precizare: MApN, nu are serviciu de aerotaxi. Din titlul articolului se desprinde tipologia acestuia – bluf, pamflet, un articol scris la comanda politica, informatie scrisa fara pic de verificare. Cum se poate ca"din informatiile voastre "CERTE", nu stiti cu ce va veni ministrul Oprea la voi in judet? Rusinica.

  Răspunde
 4. ileana   26 noiembrie 2010 at 4:19 pm

  ca ministru al apararii eu consider ca are dreptul de a logistica din subordine. daca nici macar ministru, atunci cine?

  Răspunde
 5. alin   26 noiembrie 2010 at 4:24 pm

  ce nu inteleg eu de ce tot apare pe la noi? ce e asa de important la sm? ca alegeri nu sunt, directori de institutii nu are, ce sa fie oare?

  Răspunde
 6. Barbu   26 noiembrie 2010 at 4:36 pm

  Sper ca de data asta V. Marian sa vina si cu dovezi clare referitoare la deplasarea ministrului Oprea la Satu Mare ca data trecuta nu a fost deloc „documentata”.

  Răspunde

Scrie un comentariu