Fii şi tu Moş Crăciun la a 6-a ediţie

Reprezentanţii Crucii Roşii din Satu Mare organizează şi în acest an campania „ Fii şi tu Moş Crăciun” ajunsă la a 6-a ediţie. Bunurile donate de sătmărenii cu inimă largă, vor fi oferite copiilor cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Începând de mâine voluntari ai Crucii Roşii se vor afla în 4 supermarketuri din oraş şi vor împărţi pliante sătmărenilor pentru a li se alătura campaniei de ajutorare. După un raind printre rafturile supermarketului, persoanele pot opta să doneze dulciuri, fructe, rechizite, cosmetice, alimente de bază sau orice alimente neperisabil ambalat într-un coş incripţionat cu sigla Crucii Roşii. Bunurile strânse vor fi donate copiilor cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu o situaţie materială precară. Potrivit directorului Crucii Roşii Rodica Borlan, numărul acestora a crescut de a an la an, criza financiară favorizând ca numărul copiilor să se dubleze în 2010 faţă de 2009.

Ca o noutate în acest an, campaniei de ajutorare se alătură şi 4 clase de a III-a de la Şcoala Grigore Moisil din Satu Mare. Astfel în perioada 29 noiembrie-3 decembrie micuţii sprijiniţi de cadrele didactice, părinţi şi colegi de şcoală vor colecta donaţii ce constau în alimente neperisabile, dulciuri, cosmetice şi îmbrăcăminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.