Spectacol caritabil pentru copiii orfani, vineri, la Filarmonica Dinu Lipatti

Music Transilvania împreună cu PR Team Company şi PortalSM.ro organizează, vineri, 26 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”, concertul de caritate “Trăieşte, zâmbeşte, iubeşte copiii”, pentru minorii din centrele de plasament. Se vor putea face donaţii în urne special amenajate iar un designer vestimentar sătmărean îşi va scote la licitaţie creaţiile realizate special pentru acest eveniment, toţi banii urmând să ajungă la centrele de tip familial din Satu Mare.

Pentru copiii de la Centrele de Plasament din Satu Mare, povestea acestei ierni dorim să o scriem noi. Pe fiecare pagină să punem câte un zâmbet pentru fiecare copil.

Spectatorii vor avea parte de prezentări de modă pentru copii şi adulţi, dans de societate cu echipe profesioniste, balet, muzică, şi alte surprize. O seară specială pe care o petrecem împreună pentru ca apoi să oferim un zâmbet copiilor! “Floare de colţ”, “Speranţa”, “Iris”, “Maria”, sunt câteva din centrele de plasament unde locuiesc aproape 250 de copii. De aici pornesc în viaţă cei care poate nu au fost atât de norocoşi ca şi noi.

Uneori fiecare dintre noi are nevoie de puţin ajutor, o mână întinsă, un zâmbet, o rază de speranţă. Nu întotdeauna copiii se nasc acolo unde sunt doriţi, nu întotdeauna copiii se nasc acolo unde părinţii pot să le ofere siguranţă. Să ne gândim noi la viitorul acestor copii, să le oferim puţină bucurie, şi să contribuim, cu cât putem, pentru ca ei să aibă o viaţă mai bună.

În programul spectacolului sunt incluse reprezentaţii ale elevilor Şcolii de Arte şi Liceului de Arte „Aurel Popp”, o paradă de modă cu creaţiile Takko Fashion pentru copii, şi o paradă a designerului vestimentar Ana-Maria Ullmann, pe ritmurile susţinute de renumitul percuţionist Cserey Csaba. Designerul Ana-Maria Ullmann va realiza special pentru seara spectacolului nouă ţinute de zi casual, toamnă-iarnă, pe care le oferă la licitaţie, banii strânşi urmând să fie donaţi centrelor de tip familial.

Colaboratorii spectacolului sunt Filarmonica “Dinu Lipatti”, Şcoala de Arte Satu Mare, Liceul de Artă „Aurel Popp”, percuţionistul Cserey Csaba, designerul vestimentar Ana-Maria Ullmann şi magazinul Takko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.