Primarului i s-a pus pata pe construcţiile fără autorizaţie şi pe artificii

Primarul municipiului Satu Mare s-a arătat azi, într-o conferinţă de presă, de-a dreptul revoltat de modul de acţiona al unor sătmăreni care ridica imobile fără autorizaţii. Acesta a făcut referire la o casă de pe strada Iuliu Hossu, ai cărei proprietari construiesc noaptea, pentru a nu fi prinşi de către reprezentanţii primăriei, iar în timpul zilei în zonă nu se găseşte nici ţipenie de om.

Un alt exemplu dat a fot cel al parterului unui bloc din oraş unde o firmă de construcţii din Cluj a dărâmat pereţii şi stâlpii de susţinere ai blocului, pentru a amenaja un spatiu în vederea deschiderii unei farmacii. Iului Ilyes a menţionat că pe lângă sancţiuni contravenţionale, se poate ajunge chiar şi la dărâmarea imobilului construit fără autorizaţii legale.

Spre final primarul a mai declarat că jocurile de artificii private vor fi interzise definitiv, datorită zgomotului şi deranjului din timpul nopţii şi că acestea vor putea fi folosite doar la anumite evenimente majore la nivel municipal.

4 Comentarii la "Primarului i s-a pus pata pe construcţiile fără autorizaţie şi pe artificii"

 1. andrei   25 noiembrie 2010 at 12:50 pm

  Nu e destul ca ne-a "tras-o" de ziua orasului cand cineva a vrut sa sponsorizeze artificii dar el nu a vrut, acuma nu o sa ii lase nici pe aia care isi permit si care vor sa sarbatoreasca un eveniment intr-un mod mai special. Nu vad cum ar putea sa deranjeze pe cineva un joc de artificii pe cer care tine 10-15 minute si care pe deasupra nu i-l vezi in toata ziua.

  Asta inseamna sa avem un primar ingust la minte. Ceea ce nu inteleg este de ce nu ii spun nimic oamenii care i-l inconjoara.Pacat

  Răspunde
 2. baloo1974   25 noiembrie 2010 at 4:46 pm

  @andrei "ingust la minte" putin zis … limitat mintal … atata il duce mintiuca aia a lui mica si obosita cu fel de fel de jonglerii financiaro-politico-electorale. Omu` nu mai are timp sa se gandeasca si la treburi "marunte" ca si focurile de artifici. Poate o baba a reclamat ca i s-a speriat fiorosul pudel din curte si acum merge cu el la psihoterapie si nu-si permite din pensia de cacat care o are … si cum stim bine ca pensionarii au mult timp liber … o fi sunat la interfonul de la primarie (ca deh primarul nostru sta baricadat dupa dita mai usa cu interfon) zile si zile in sir de umblau cu dopuri in urechi cei de la secretariatul primarului si nu din cauza ca e curent de la vreun geam deschis, ca de usa nici nu poate fi vorba, iar al nost (sau anost) primar nu mai reusea sa-si adune gandurile rasfirate prin al sau cabinet …iar intrun gest de disperare mascat intrun gest de intelegere fata de nevoile concetatenilor sai i-a ascultat jalba … iar cum bine stim al nost primar intai ia o hotarare si apoi se gandeste de o fi bine sau rau … a decretat … GATA CU FOCURILE DE ARTIFICII … daca satmarenii vor focuri de artificii sau nu la evenimente speciale pe nimeni nu intereseaza … ma refer la cei de la conducerea satmarului … important este ca ei pot sta linistiti ca nu au sa mai fie asaltati de batrini pensionari cu javre bolnave de stres provocat de artificii si insomnii provocate la fel de jocurile de artificii, iar el se poate dedica intrutotul maretelor sale idei cum ar fi asfaltarea orasului (aaa nu va ganditi la asfaltarea efectiva ci la comisioane date de firme pentru a castiga o licitatie) la curatenia orasului (sa ii respinga pe cei care vor sa participe la licitatii ca deh avem si noi o firma satmareana FLORISAL, oare cat au costat minunatele ghivece de pe marginea drurilor din oras??? ) la viitorul an electoral si banii de campanie … ce mama dracului treburi importante nu alta care intereseaza direct orasul satu mare …nu-i asa?

  Răspunde
 3. andrei   25 noiembrie 2010 at 6:08 pm

  atata timp cat, romanii din sm nu ies la vot, nu avem ce face nimic

  Răspunde
 4. LICA   25 noiembrie 2010 at 7:16 pm

  Aveti dreptate baieti, ce face asta e strigator la cer. Dar nu ne lasam, mergem la vot si-apoi facem foc de artificii c-am scapat de el.

  Răspunde

Scrie un comentariu