Săptămâna Sfântului Nicolae la SPAS Satu Mare

A 4-a ediţie a Campaniei „Săptămâna Sfântului Nicolae” se va desfăşura în perioada 2-6 Decembrie 2010. Ca şi în anii trecuţi reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială vor dărui copiilor şi tinerilor, care provin din familii defavorizate, dar şi persoanelor cu disabilităţi, daruri ce constau în produse alimentare, articole de îmbrăcăminte noi şi jucării.

Deşi este un an de criză Moş Nicolae va ajunge şi în această iarnă pe la casele celor care duc lipsă de hrană şi îmbrăcăminte. Acţiunea este organizată de SPAS Satu Mare, în urma căreia aproximativ 1000 de persoane vor beneficia de aceste ajutoare.

Anul trecut în urma donaţiilor diferiţilor sponsori, dar şi a persoanelor fizice au fost strânse 600 de pachete care au fost distribuite familiilor şi persoanelor nevoiaşe. Angajaţii SPAS speră ca şi în acest an să strângă tot atâtea pachete, în prezent încheindu-se contracte cu sponsori în valoare de 5000 de lei. Atât firmele, cât şi persoanele fizice îşi mai pot depune în această săptămână ofertele la sediul SPAS Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.