BMW furat din Italia descoperit la Halmeu

În Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, Zsolt P., în vârstă de 28 de ani, din Ungaria. Acesta conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Ungaria.

Cu ocazia formalităţilor pentru ieşire din ţară, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare nu prezenta elementele de formă şi fond a unui act autentic, iar seria de caroserie de pe display-ul din bordul autoturismului nu corespunde cu cea poansonată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră sătmăreni au constatat că autovehiculul de lux figurează furat din Italia din iunie 2010, seria de caroserie fiind modificată si aplicate alte numere de înmatriculare.

Zsolt P. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Autoturismul în valoare de 20.000 euro a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.