Focul ucigaş

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., la ora 13.20, Garda de Intervenţi Nr.2 Tăşnad (comandată de plutonierul major Tiberiu Şajerli a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Cean strada principală Nr. 8.

Echipajul a ajuns la locul incendiului la ora 13.30 şi a constatat că ardea o încăpere pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, existând riscul ca întreaga casă să dispară în flăcări. Fiind vorba de un incendiu serios, la locul intervenţiei s-a dus urgent şi locţiitorul comandantului Secţiei de Pompieri Carei, maiorul Dumitru Mateş, care a preluat comanda intervenţiei.

În casă a fost găsită o bătrână femeie, B. L. de 79 ani, care decedase intoxicată cu fum.

Flăcările au produs şi pagube materiale, estimate de pompieri la aproximativ 3.000 lei, arzând complet interiorul încăperii pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, un pat, un televizor şi toată mobila din încăpere.
A fost salvată de la distrugere casa de locuit, aceasta având o valoare de aproximativ 25.000 lei. Cauza incendiului a fost un nenorocit de scurtcircuit electric. Intervenţia pompierilor s-a incheiat la ora 14.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.