Adu-l urgent pe scenă! este rezultatul reîntâlnirii dintre Jonah Hill şi Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei Înşelat de Sarah Marshall. Povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca să aducă un rocker recalcitrant pe scenă, pentru un concert de relansare. Comedia este cel mai recent film al producătorului   Judd Apatow (Virgin la 40 de ani, Un pic însărcinată, Tipi Simpatici).

Aaron Green (Hill) e un tip de 24 de ani, ambiţios şi care ia lucrurile în serios. Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: să meargă la Londra ca să aducă un rocker superstar la The Greek, faimoasa sală de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma să fie primul dintr-un turneu de relansare. Şeful lui, mogulul Sergio Roma (Sean Combs) îl avertizează: “Artistul e cel mai îngrozitor individ de pe planetă. Dacă îl scapi din ochi, ai păţit-o.”

Rockerul britanic Aldous Snow (Russel Brand) este un muzician genial, dar o despărţire urâtă şi o carieră care se duce pe apa sâmbetei l-au transformat într-un dezastru ambulant. Scârbit de linguşitorii care îl înconjoară şi speriat că a ajuns în faza de unde cariera lui nu poate merge decât în jos, Snow a luat-o pe o pantă autodestructivă. Când află că iubirea vieţii lui, popstarul-manechin Jackie Q (Rosie Byrne) se află la Los Angeles, Aldous îşi pune în cap să o recâştige…şi apoi să pună lumea la picioarele lui.

Numărătoarea inversă până la concert începe. Un tânăr inocent trebuie să-şi croiască drum printre capcanele dealerilor de droguri din Londra, scandalurile din New York şi dansurile erotice din Las Vegas ca să livreze “pachetul” teafăr şi nevătămat…pe cât se poate. Totul încercând să-i rămână fidel prietenei sale (Elisabeth Moss). O să-l ia cu frumosul, o să-l mintă, o să-l motiveze, o să se distreze cu Aldous, dar o să-l aducă la The Greek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.